Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡέΛΗ

welcome, to, class-4737158.jpg

Οδηγός σπουδών

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡέΛΗ λειτουργούν τμήματα όλων των επιπέδων στην Αγγλική, Γερμανική και Ιταλική Γλώσσα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών και την επιτυχή πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης ένας μαθητής, που ξεκινάει μαθήματα ξένης γλώσσας στην Β’ δημοτικού κατακτά το επίπεδο Β2 (Lower) του Κοινοτικού Πλαισίου Αναφοράς για την γλώσσα στην Β’ Γυμνασίου, ανάλογα πάντα με την ατομική του προσπάθεια και επιλογή. Στα επίπεδα Γ1-Γ2 ( Advanced- Proficiency) φτάνει μετά από 1 ή 2 έτη.

Αναλυτικότερα:

JUNIOR  CLASSES

JUNIOR  CLASSES

Διετές προκαταρκτικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας μαθητές (Β & Γ τάξη). Βιωματική εκμάθηση και εισαγωγή στην Αγγλική Γλώσσα. Γραφή, ανάγνωση και επικοινωνία. Απόκτηση σταθερών βάσεων για την περαιτέρω εξέλιξη, πρόοδο και μετάβαση τους στα επόμενα επίπεδα.

concentration, curiosity, curious-16032.jpg

SENIOR  CLASSES

Beginners  –  Elementary  –  Pre-Intermediate  –  Intermediate

Τα επίπεδα αυτά αποτελούν το βασικό κορμό εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας.  Οδηγούν τους μαθητές στα ανώτερα επίπεδα και τους προετοιμάζουν για την παρακολούθηση των ειδικών τμημάτων Β2, Γ1 και Γ2 και τις πιστοποιήσεις  Β2 – Γ2  από αναγνωρισμένους και εγκεκριμένους φορείς του εξωτερικού καθώς και το Ελληνικό κράτος.  Δημιουργούν ικανούς, επικοινωνιακούς και καταρτισμένους χρήστες της Αγγλικής κάνοντας τους να νιώθουν την υπεροχή τους ως μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡέΛΗ.

 

to learn, school, pupil-1996846.jpg

PREPARATION  CLASSES

Τμήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας έγκυρων φορέων όπως:

City & Guilds – UK

UNIVERSITY OF CAMBRIDGE – UK

Michigan State University (MSU CELC, MSU CELP) – USA

University of Michigan ( ECCE, ECPE) – USA*

ΚΠΓ (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας) – ΕΛΛΑΔΑ

SPECIAL COURSES

SPECIAL COURSES

Προετοιμασία για την εισαγωγή των μαθητών του Λυκείου στην Αγγλική Φιλολογία (University Entrance Exams).

Απόκτηση πτυχίων για συγκεκριμένο σκοπό στο εξωτερικό (μεταπτυχιακά, εργασία στην Ευρώπη κλπ) όπως:

TOEIC
TOEFL
IELTS  (General, Academic)

student, typing, keyboard-849825.jpg

 ADULTS

Ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων με σκοπό την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας και την πιστοποίηση αυτής ή/και την εξειδικευμένη διδασκαλία πάνω σε συγκεκριμένα επαγγέλματα και ορολογία  (3μηνα τμήματα). Δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης  Β2 σε 1 ή 2 έτη.