Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡέΛΗ

Το σχολείο μας

Πιστοί εδώ και 23 χρόνια στο όραμα μας για ένα Κ.Ξ. Γλωσσών  ΖΑΧΑΡέΛΗ διαφορετικό από τα άλλα, ένα ΚΞΓ που αγκαλιάζει γονείς και παιδιά και μαζί πορεύονται προς το μέλλον αποδεικνύουμε καθημερινά πως τον λόγο μας τον κάνουμε πράξη και αγωνιζόμαστε πάντα για ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και λειτουργικό σχολειό το οποίο θα οδηγήσει τα παιδιά μας στην γνώση και χρήση μιας ξένης γλώσσας, παρέχοντας σε αυτά τα απαραίτητα εφόδια για ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο μέλλον.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται.

 

Με συνεχή και μεθοδική εκπαίδευση, κατάρτιση και ενημέρωση για κάθε αλλαγή στην ξενόγλωσση εκπαίδευση είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις και να το υπηρετείς με πάθος και ήθος – ειλικρίνια και
αυταπάρνηση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα παιδιά σας είναι και δικά μας παιδιά. Το μέλλον τους και η επιμόρφωση τους μέσα σε ένα ζεστό και αποτελεσματικό περιβάλλον μας αφορά.

school

 

Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και στόχος μας είναι να το βοηθήσουμε να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σε ένα καταξιωμένο και ευτυχισμένο ενήλικα. Να ανακαλύψει την γνώση μέσα από την διαφορετική προσωπικότητα του. Ελάτε λοιπόν μαζί μας σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται «γνώση» και ανακαλύψτε την μαγεία της στα μάτια ενός παιδιού. Του δικού σας παιδιού.